SUPORT PENTRU GATIT CU ABURI
Pregatirea alimentelor la abur este una dintre cele mai vechi metode de
preparare culinara.
Produsele isi pastreaza nu doar culoarea naturala, mirosul, forma si gustul, ci si o cantitate crescuta de vitamine continute in alimentele crude. Acestea sunt doar cateva dintre avantajele gatitului la abur.
Pe langa beneficiile pentru sanatate, aceasta forma de pregatire a alimentelor economiseste timp. Consumand regulat alimente gatite la abur, se imbunatateste starea pielii, a parului si creste tonusul muscular.
Un mod simplu pentru gatitul la aburi – o oala adanca, pe fundul careia se toarna apa, peste care se pune suportul pentru gatit cu aburi si legumele spalate si pregatite.
Caracteristici:
-material: plastic
-culoare: gri
-set de 4 dimensiuni diferite:
– diametru 7.8cm; înălțime 2cm
– diametru 11.6cm; înălțime 2cm
– diametru 15.6cm; înălțime 2cm
– diametru 19.6cm; înălțime 2cm