Despre noi

Când caut mobilă, încep cu FAVI.

Povestea FAVI a început în 2015, cu ideea de a face ca alegerea mobilierului pe internet să fie ușoară, inspirată și accesibilă pentru toată lumea. Pe FAVI, veți găsi o gamă largă de opțiuni, de la sute de magazine online cu mobilier și decorațiuni pentru o locuință frumos mobilată, toate într-un singur loc.

FAVI - Motor căutare mobilă

FAVI nu este un magazin, ci un motor de căutare. Nu vindem produse direct, dar cu un singur click, vă permitem să accesați produsul ales direct din unul dintre magazinele online ale partenerilor noștri de pe FAVI, unde puteți finaliza comanda.

Alăturați-vă nouă într-o călătorie a descoperirii, inspirației și stilului. Să facem împreună fiecare interior puțin mai frumos.

De ce să alegeți mobilier pe FAVI.ro?

Selecție extinsă

Cea mai largă gamă de mobilier într-un singur loc vă economisește timp, astfel încât nu trebuie să căutați în altă parte și să vizitați magazine individuale de mobilă.

Accent pe magazinele online de calitate

Este important pentru noi să oferim numai produse de la magazine online de încredere care oferă produse de calitate și servicii pentru clienți. De aceea, acordăm o mare importanță verificării calității acestora la început și pe tot parcursul colaborării noastre cu ei. Programe precum FAVI Extra, care includ recenzii ale produselor și magazinelor, ne ajută să realizăm acest lucru.

FAVI este lider pe segmentul de mobilier și decorațiuni pe internetul european

9 țări unde FAVI operează

5,7 mil.+ produse în stoc

74 K+ comenzi procesate lunar

2100+ parteneri mulțumiți

18 mil.+ vizite lunare ale clienților către partenerii noștri