Cu setul de cuțite de bucătărie Cucina, format din 10 piese, cu suport bloc din lemn masiv, de la Richardson Sheffield, aveți totul la îndemână și puțin mai mult spațiu pe blatul dvs. de lucru. Acest set de cuțite de bucătărie cu un design clasic, include un set complet de 10 cuțite de masă cu lame care se extind complet în mâner pentru un plus de stabilitate. În plus, are și un suport bloc care economisește spațiu pentru depozitare. Dispunând de lame ascuțite pe două fețe pentru un plus de confort de tăiere, aceste cuțite de bucătărie îndeplinesc cerințele unei bucătării moderne aglomerate, chiar și în utilizarea zilnică obișnuită.Cu setul de cuțite de bucătărie Cucina, format din 10 piese, cu suport bloc din lemn masiv, de la Richardson Sheffield, aveți totul la îndemână și puțin mai mult spațiu pe blatul dvs. de lucru. Acest set de cuțite de bucătărie într-un design clasic include un set complet de 10 cuțite de masă cu lame care se extind complet în mâner pentru un plus de stabilitate. În plus, are și un suport bloc care economisește spațiu pentru depozitare. Dispunând de lame ascuțite pe două fețe pentru un plus de confort de tăiere, aceste cuțite de bucătărie îndeplinesc cerințele unei bucătării moderne aglomerate, chiar și în utilizarea zilnică obișnuită. Cuțitele Cucina, de la Richardson Sheffield, pot fi curățate în mașina de spălat vase. Acest set conține: Bloc: Suportul bloc de cuțite cu 10 fante pentru cuțite este realizat din lemn masivCuțit pentru decojire: Cu lamă de 10 cm, este utilizat pentru decojirea fructelor și legumelor, precum și pentru îndepărtarea capetelor și codițelor. Cuțit de uz casnic: Un cuțit foarte versatil cu lamă de 12 cm pentru porționarea cărnii și legumelorCuțit de bucătar: Un cuțit multifuncțional, cu o lamă evazată largă de 20 cm care permite lamei să se balanseze în timpul tăieriiSatâr pentru carne: Cu lamă de 20 cm, este perfect pentru tranșarea și felierea bucăților mai mari de carne, fructe și legume mai mari și păsări de curteFurculiță pentru carne: Cu o lamă de 15 cm, este instrumentul potrivit pentru a ține bucăți mari de carne și pasăre pe loc în timpul tăierii, astfel încât să puteți tăia bucăți perfecteCuțit Santoku mic cu lamă de 12,5 cm: Un tip de cuțit japonez cu care puteți lucra foarte precis și tăia carnea sau legumele în segmente foarte subțiri. Canelurile din lamă împiedică lipirea alimentelor de lamă, ceea ce îmbunătățește preciziaCuțit Santoku mare cu lamă de 17,5 cm: Un tip de cuțit japonez cu care puteți lucra foarte precis și tăia carnea sau legumele în segmente foarte subțiri. Canelurile din lamă împiedică lipirea alimentelor de lamă, ceea ce îmbunătățește preciziaCuțit de dezosat: O lamă subțire de 15 cm care taie fără efort în jurul oaselor, lăsându-vă cu bucata perfectă de carne sau de pasăreCuțit de pâine: Cu lama ondulată de 20 cm puteți tăia fără efort coaja pâinii și puteți tăia felii frumoase fără a rupe pâineaFoarfece de bucătărie: Un instrument indispensabil în bucătărie (10 cm)