Tigaia Diamant impresionează cu proprietățile sale de
utilitate unice. Suprafața sa este întărită cu cristale
reale de diamant. Particulele de diamant conținute în
stratul interior excelează conductivitate termică
excelentă (întrece ţi materiale precum cupru sau
argint) și îmbunătățesc proprietățile de gătire ale
tigăi. Suprafața antiaderentă cu rezistența la frecare
minimă permite prepararea hranei sănătoase și gustoase,
cu adaos minim de grăsimi, fără pierderi semnificative
de nutrienți. Aceasta poate fi folosită atât pentru
rumenire, prăjire, reducere de sucuri, sosuri, și
flambare atunci când există fluctuații rapide de
temperatură. Pregătirea și consumul ulterior vor deveni
o adevărată plăcere. Prin folosirea unei tehnologii
revoluţionare de fabricație și materialelor alese să nu
elibereze substanțe periculoase (PFOA FREE), se reduc
efectele nocive asupra sănătății și mediului.
Conductivitatea perfectă elimină pierderile de energie
termică, ceea ce duce la economisirea timpului.
Construcția tigăi este concepută în aşa fel încât să
prevină formarea de puncte fierbinți, dar căldura este
distribuită uniform în întregul corp și apoi la
mâncarea pregătită.