Tava din lut pentru cuptor vă vine în întâmpinare pentru a vă ajuta să gătiți mâncăruri rapide, delicioase și mult mai sănătoase, cu un minimum de efort.
Tava este perfectă pentru prepararea ouălor asezonate cu cașcaval, șunculiță sau alte condimente și verdețuri sau a tradiționalului bulz. Înainte de utilizare vasul trebuie uns cu grăsime sau unt (margarină).
Vasul poate fi folosit atât în cuptorul tradițional cât și în cel cu microunde. În cel de-al doilea caz se recomandă înțeparea ouălor înaintea introducerii în cuptor, altfel poate rezulta crăparea sau chiar spargerea vasului.
Tava din lut pentru cuptor cu siguranță va face cinste mâncărurilor dumneavoastră și poate reprezenta, de asemenea, un minunat cadou de casă nouă pentru cei dragi.
Detalii
Tavă realizată din lut.
Este important de știut faptul că, înainte de prima lor folosire, vasele de lut trebuie pregătite pentru a nu se sparge la contactul cu focul. Așadar, trebuie parcurși următorii pași:
Nu așezați niciodată un vas de lut fierbinte pe o suprafață rece. Folosiți întotdeauna un grătar, un suport de plută sau dintr-un alt material termoizolant.
Atunci când îl curățați vasul, aveți grijă să nu puneți un vas fierbinte la spălat în apă rece. De obicei, este suficient să clătiți vasul de lut cu apă caldă și să frecați ușor doar cu un burete pentru a-l curața. Pentru locurile mai greu de curățat puteți folosi sare grunjoasă, oțet sau bicarbonat de sodiu.
Fiecare piesă din magazinul nostru poartă o fărâmă din sufletul meșteșugarului care a înfăptuit-o și este realizată în întregime manual. Cum nimeni și nimic nu este perfect, și acest obiect poate avea mici imperfecțiuni constând în mici diferențe de culoare față de cele prezentate sau mici abateri de la dimensiunile menționate în pagină. Noi suntem de părere că tocmai aceste detalii fac un produs cu adevărat unic, autentic și încărcat de emoții.