<HTML><BODY>
Suporturile din plastic pentru căpșuni sunt un ajutor
practic la cultivarea acestor fructe atât de iubite. Plasați suportul
desfăcut la baza plantei și pur și simplu îl capsați ca să formeze sub
plantă un guler de protecție pentru căpșuni, care se vor coace
astfel ferite de umezeală . Suportul nu permite contactul fructelor cu
solul, așa că acestea nu se vor mucegăi și nu se vor murdări. Pe lângă
aceasta, puteți săpa mai ușor în jurul plantelor. Suporturile îngreunează
și accesul limacșilor la căpșuni.
Suporturile pentru căpșuni sunt disponibile în set de 25 de
bucăți .
Material: plastic
Diametru: 30 cm
</P>
<P>
</P>
<P>
Sugestie rețetă: TIRAMISU CU CĂPȘUNI
- 450 g mascarpone
- 60 g zahăr pudră
- 125 ml lichior Amaretto
- 100 g ciocolată rasă cu conţinut de cacao 70%
- 300 ml smântână de bătut
- o cană de espresso tare
- 3 linguriţe zahăr tos
- 2 pachete de pişcoturi
- 500 g căpşuni
- Preparaţi o cană mai mare cu espresso tare şi lăsaţi cafeaua să se
răcească.
- Într-un castron mai mare bateţi brânza mascarpone, zahărul pudră,
3 linguri de lichior şi 2/3 din cantitatea de ciocolată rasă.
- Bateţi smântâna într-un castron mai mic şi încorporaţi-o treptat în
crema pregătită în avans.
- Amestecaţi cafeaua răcită cu restul de lichior într-o farfurie
adâncă, adăugaţi 3 linguriţe de zahăr tos şi amestecaţi bine.
- Tăiaţi căpşunile spălate în felii mai groase. Înmuiaţi treptat
pişcoturile în amestecul de cafea şi lichior, apoi aşezaţi-le strâns
lipite între ele pe baza castronului (va trebui să le rupeţi pentru a
îndrepta fundul castronului). Peste pişcoturi adăugaţi un strat de cremă
apoi un strat de felii de căpşuni, apoi reluaţi tot procesul până la
umplerea castronului. Încheiaţi cu un strat de cremă, peste care presăraţi
restul ciocolatei rase. Lăsaţi desertul la răcit până a doua zi.
Pe blogul nostru puteți găsi și alte ponturi
pentru rețete delicioase . </BODY></HTML>