Maşină de făcut pâine SENCOR SBR 1031WH, cu funcţionare
complet automată. Permite reglarea a 3 mărimi ale
pâinii, are 12 programe prestabilite, premiţând şi
prepararea gemurilor şi a marmeladelor. Pregătirea
pâinii proaspete este foarte simplă. Este suficient să
introduceţi ingredientele, să programaţi maşina de
făcut pâine şi face totul în locul dvs.
Caracteristici:
capacitate: max. 0,9 kg
se pot selecta 3 dimensiuni de pâine: 450 g / 700 g
/ 900 g
1 paletă de frământare
12 programe predefinite
2 niveluri pentru coacerea cojii pâinii – deschisă
/ închisă la culoare
display LCD cu iluminat albastru, cu indicator al
timpului de coacere
temporizator de 10 ore pentru amânarea coacerii,
reglabil pe intervale de câte 10 minute
formă de coacere detaşabilă cu suprafaţă
non-aderentă şi cu mâner rabatabil
cârlig de frământare cu suprafaţă non-aderentă
semnalizare acustică pentru introducerea altor
ingrediente care necesită un timp de coacere mai mic
memorie de 20 de minute în caz de cădere a
tensiunii electrice (maşina reia coacerea)
menţinerea temperaturii timp de 60 de minute după
terminarea coacerii
capac cu vizor pentru verificarea stadiului de
coacere
carcasă cu izolaţie termică dublă, pentru
menţinerea unei temperaturi stabile în timpul dospirii
şi al coacerii
picioare anti-alunecare
Programe:
Coacere de bază – frământarea,
dospirea şi coacerea unei pâini normale
Pâine franceză – frământare,
dospire şi coacere, cu o durată de dospire mai mare
Pâine integrală – frământarea,
dospirea şi coacerea unei pâini integrale
Pâine toast Coacere rapidă – frământare,
dospire şi coacere a unei pâini cu ajutorul
bicarbonatului de sodiu sau prafului de copt – este
de obicei mai mică şi are o structură mai densă
Frământare Pâine dulce – frământarea,
dospirea şi coacerea unei pâini dulci – pentru
coacerea unei pâini crocante şi dulci
Pâine de iaurt Cocă – frământare şi dospire, dar
fără coacere(pentru coacerea cornurilor a pizzei
etc.)
Gem – fierberea gemurilor şi a
marmeladelor
Plăcintă – frământare, dospire şi
coacere (dospire cu ajutorul bicarbonatului de
sodiu sau prafului de copt)
Coacere – numai pentur coacere
Conţinutul ambalajului
reţete
cană de măsurare
linguriţă de măsurare
cârlig de scoatere a cârligului de frământare din
pâine