Plăcerea de a găti bere. Indiferent dacă este deschis sau închis, obținut prin fermentație de sus sau de jos, din grâu sau pilsner, cu cazanul pentru malț Klarstein Brauheld Pur 35, berea de casă va obține muștul și gustul potrivit. Cu cazanul pentru malț Klarstein Brauheld Pur 35, vă puteți baza pe abilitățile de preparare a malțului, oferindu-vă un control complet asupra procesului de malț. Într-un cazan mare din oțel inoxidabil este posibilă aducerea fierberii a materialului de gătit până la 35, sau 30 litri. Puneți cazanul pe aragaz sau plită și începeți procesul de gătit. Nu este necesară o programare lungă. Cazanul are un perete cu o grosime de 0,7 mm și un fund cu o grosime de 3 mm care asigură o distribuție optimă a căldurii în cazan. Cazanul este potrivit și pentru plitele cu inducție. Pentru a asigura menținerea timpului de gătire precis în trepte individuale, pe aparat este încorporat un termometru ușor de citit cu un senzor de temperatură prea lung. Pentru umplerea ușoară a malțului finit, cazanul pentru malț Klarstein Brauheld Pur 35 1/2 " are un robinet de scurgere pentru conectarea sistemelor de furtun, nicio aromă metalică nu se va simții în bere și este și ușor de curățat după utilizare. Bere proaspătă din propria casă? Nimic nu este mai ușor: cu cazanul pentru malț Klarstein Brauheld Pur 35, fiecare bere va primi muștul potrivit fără complicații. Vă rugăm să rețineți că, în Germania, producția de bere trebuie raportată la biroul vamal principal.