Gratar gradina, grill rotund, ceramic, cu capac, 35×40.5×55 cm,
Kamado Egg 13 <HR /> Gratarul de carbune kamado din ceramica,
inspirat de un cuptor de orez japonez, a inspirat maestrii de gratar din
intreaga lume in anii 1960.
Odata ce il incercati, nu veti renunta niciodata la el, deoarece gratarul are
avantaje fata de gratarele traditionale.
Caracteristici:
- Perete ceramic de 2 cm grosime – Datorita acestuia, caldura este
distribuita uniform pe tot gratarul.
- Capac etans – Gratarul atinge temperaturi cuprinse intre 50°C si 425°C
chiar si atunci cand consuma o cantitate extrem de mica de combustibil (cu pana
la 50% mai putin carbune decat gratarele traditionale).
- Forma ovala – Astfel se creeaza un vid termic in gratar ca intr-un cuptor
normal, care poate fi controlat de un ventilator glisant, aflat pe partea
inferioara a gratarului, care va permite sa-l utilizati nu numai pentru gratar,
ci si pentru coacere sau fumat.
- Termometru – Afiseaza caldura interna si faciliteaza reglarea
acesteia.
- Material si forma – Retine umiditatea in interior, astfel incat
alimentele la gratar sa nu se usuce si sa ramana distinct suculente.
- Usor de curatat – Gratarul se incalzeste pana la 350 ° C dupa
utilizare, arzand funingine, grasimi si resturi de alimente in interior.
- Dupa curatare si racire, va recomandam sa folositi <U>Husa
pentru gratar de gradina, ceramic, negru, KAMADO EGG 13</U>
pentru a proteja gratarul si a-l mentine curat pana la urmatoarea folosire.
</P><P>Este potrivit mai ales pentru maestrii de gratar cu
conditii de spatiu ingust sau pentru cei carora le place sa-si ia gratarul in
excursii.
Se transfera cu usurinta pe distante mai mici si se potriveste in portbagajul
unei masini.
La finisaj, un suport stabil din otel inoxidabil este usor asezat si cupola
gratarului este asezata pe acesta.
Specificatii:
- Dimensiune: 35×40.5×55 cm
- Diametru gratar: 27 cm
- Forma: ovala
- Atinge temperaturi de: 50°C si 425°C
- Grosime perete ceramic: 2 cm
</P><P>