Diminețile festive nu pot fi perfecte fără un cozonac de casă pufos și aromat, umplut cu nucă sau stafide. Ajunge doar să ungeți forma și puteți turna aluatul preferat, astfel puteți coace produsul tradițional. Nu este necesar să împletiți aluatul, tava are formă specifică. Poate fi folosită pentru diferite rețete de aluaturi, dimensiunile din interior sunt 35 × 16 × 7 cm.În caz că tocmai nu veți coace, poate deveni o decorațiune frumoasă într-o bucătărie rustică.Avantaje:
ceramica acumulează foarte bine căldura, cuptorul poate fi oprit din timp este potrivită în orice cuptor de până la 300 °C datorită piciorușelor din partea de jos este stabilă suprafața cu glazură va ușura scoaterea cozonacului și întreținerea formei la o manipulare adecvată va rezista mulțu aniAvertizare: Recomandăm umplerea formei doar până la ¾ , aluatul va crește. Nu puneți forma în cuptorul prea încălzit, ceramica este sensibilă la schimbare bruscă a temperaturii. Ajugne să o puneți în cuptorul puțin preîncălzit. La manipulare folosiți mânuși de bucătărie. După coacere lăsați puțin să se răcească și apoi scoateți cozonacul cu atenție.