594,99 lei
Fondue a fost gândit de ciobanii elvețieni care
trăiau izolați de civilizație și mâncau doar ceea ce
își produceau singuri – pâine și brânză. Pregăteau
sosuri calde de brânză, din unul sau două tipuri de
brânză cu vin sau cireșată. Mult mai târziu au apărut
și alte combinații.
Un fondue excelent de
brânză se prepară în special din
Emental sau din brânză cu mucegai nobil. Brânza se
topește în vas la foc moderat. Se poate adăuga
puțină smântână, condimente sau usturoi. După
aceea, se înfig în furculiță bucăți de pâine sau
carne și se înmoaie în sosul de brânză.
Setul de fondue este compus din 10 piese și este
fabricat în combinație de ceramică termorezistentă,
metal, lemn, plastic și inox.
Setul conține:
1 buc. tigaie ceramică decorată, cu mâner
1× platou din lemn
1 buc. stativ metalic
1 buc. arzător din inox
6 buc. furculiță din inox cu mâner din plastic